Meer verno.

Dit vinden zij.

Verno vorm
Dit vinden zij..

Veilig werken.

30 maart 2018

Een hoogwerker is een complexe machine die de nodige kennis vereist om veiligheid voor zowel de gebruiker als de omgeving te waarborgen. Diverse bedrijven bieden daarom hun werknemers hoogwerkertrainingen aan zodat dankzij scholing wet- en regelgeving, bediening, veiligheidsvoorzieningen en mogelijke risico’s bekend zijn op de werkvloer.

Het Groninger bedrijf Van der Graaf Beveiligingstechniek liet zijn medewerkers een hoogwerkertraining volgen bij Verno Materieelverhuur: ‘Wij laten onze werknemers jaarlijks trainingen en cursussen volgen. In ons vakgebied is dat een absolute must,’ zegt de heer Doornbos over het waarom.

Van der Graaf Beveiligingstechniek heeft voor particulieren en bedrijven alles in huis voor een optimale beveiliging. Deskundig advies, uitgekiende beveiligingsinstallaties, eenvoudige hulpmiddelen en hightech elektronica; bij Van der Graaf Beveiligingstechniek vindt u het allemaal. Bij de organisatie is er daarnaast ook volop aandacht voor kwaliteitshandhaving binnen de eigen gelederen.

Een hoogwerker is een werkplek op hoogte, met een hoogwerkercursus en hoogwerkercertificaat zijn uw medewerkers in staat veilig en efficiënt op niveau te werken.
De diverse veilig werken bedrijfstrainingen van Verno kunnen in overleg aan uw wensen worden aangepast. Meer informatie over maatwerk en medewerkertrainingen kunt u opvragen via 0900-7112112. 

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.