Meer verno.

Dit vinden zij.

Verno vorm
Dit vinden zij..

Korte lijnen.

30 maart 2018

Tijdens de aanleg van een compleet nieuw natuurgebied in de regio Veenwouden-De Westereen maakte BAM Infra Regio Noordoost gebruik van verschillende pompen van Verno Materieelverhuur waaronder de Vuilwaterpomp 4” BBA BA100K. Uitvoerder Solle was zeer tevreden over de kwailiteit van het materieel en de samenwerking met de specialist van Verno: ,,De lijnen zijn bij Verno kort en als er dan eens iets aan de hand was, werd dit snel opgelost."

Van landbouwgrond naar natuurgebied; onze Vuilwaterpomp 4” BBA BA100K met niveauschakeling was in dienst van BAM Infra regio noordoost Wegen (verderop in het artikel ingekort tot BAM regio noordoost) een handige hulp tijdens het realiseren van dit project in Noordoost-Friesland. Noord, Midden en Zuid, dat zijn de drie deelgebieden waarin De Centrale As is opgesplitst. Elk van deze drie gebieden bestaat uit meerdere contracten. Het contract Noord 3, waarin het halve klaverblad nabij De Westereen en Feanwâlden is opgenomen (de toegangswegen en een deel van De Centrale As) wordt volbracht door BAM regio noordoost. Dit traject loopt van voorjaar 2015 tot eind 2016.

Klaas Jan Solle, uitvoerder bij BAM regio noordoost, zet bij het project Noord 3A op het traject De Westereen-Feanwâlden van De Centrale As diverse pompen in van Verno Materieelverhuur. Tijdens de aanleg van een nieuwe ecologische verbindingszone werd de Vuilwaterpomp 4” BBA BA100K met niveauschakeling ingezet. Deze machine hield het waterpeil tijdens de graafwerkzaamheden op het gewenste niveau. Solle vertelt over de inzet van deze betreffende pomp: ,,Het huidige natuurgebied was voorheen landbouwgrond en er diende eerst een laag grond afgegraven te worden. Door de werkzaamheden kwam het grondwater ons keer op keer tegemoet. Met behulp van deze specifieke en zware vuilwaterpomp konden wij doorwerken. De vier duims pomp sloeg aan als het water het door ons ingestelde niveau bereikte.”

Naast bovengenoemde pomp huurde BAM regio noordoost via de materieeldienst in Nieuwleusen ook diverse lichtere vuilwaterpompen en bronneringspompen bij Verno Materieelverhuur. Deze laatst genoemde pompen staan door de vacuüm werking bekend als enigszins storingsgevoelig: ,,Bronneringspompen kunnen soms in storing slaan. Hier kan de verhuurder weinig tot niks aan veranderen. Maar áls het dan gebeurde had onze contactpersoon bij Verno altijd een passende oplossing achter de hand. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met hen. De omgang met elkaar  was prettig en persoonlijk. De lijnen zijn bij Verno kort en als er dan eens iets aan de hand was, werd dit snel opgelost.”

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.