Meer verno.

Dit vinden zij.

Verno vorm
Dit vinden zij..

Tevreden over hygiëne en contact

16 mei 2018

Voor het huren van verschillende soorten toiletten kunt u bij Verno Materieelverhuur terecht. Wij verhuren mobiele toiletten, toiletwagens, kross urinoirs en zelfs complete douchecabines in heel Noord-Nederland. De toiletten zijn bijvoorbeeld geschikt op bouwplaatsen en evenementen.

Wij hanteren hoge normen op het gebied van service en hygiëne; de mobiele wc’s worden wekelijks gereinigd volgens een vaste route. Wij verhuren onder andere toiletten in Drenthe, waar Buursema Bouwbedrijf B.V. uit Sleen dankbaar gebruik van maakt.

Het middelgrote bouwbedrijf werkt zowel in de particuliere sector als de utiliteitsbouw en heeft een grote naam in renovatiewerkzaamheden, ook in de renovatie en modernisering van badkamers en toiletten. Hierdoor heeft de organisatie met grote regelmaat renovatietoiletten nodig, die zij huren via de Toiletservice van Verno Materieelverhuur.
‘Toiletten bestellen we meestal via de vestiging in Emmen, of gewoon bij de chauffeur. Korte lijnen; dat is hartstikke goed,’ zegt Arjen Rotgers, voorman, over het gemak van de Verno Toiletservice.
‘Wij zijn zeer tevreden over de schoonmaak en ook over het contact met chauffeurs,’ aldus Rotgers.  De Toiletservice van Verno staat in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel dan ook bekend om zijn stipte routes en strenge hygiëne.

Buursema Bouwbedrijf B.V. heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en heeft zich daarmee verschillende vaste opdrachtgevers verzekerd, hierdoor is een continuïteit ontstaan waarvan kennis en ervaring volop profiteren.
Het Drentse bouwbedrijf neemt voornamelijk mobiele toiletten en renovatietoiletten bij de Verno Toiletservice af, maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een:

  • Chemisch Toilet
  • Kross urinoir
  • Toiletunit
  • Mindervalidentoilet
Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.