Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Creatief de pot op met Verno

Onder grote publieke belangstelling zijn onze vijf kunst-toiletcabines op Koningsdag geopend door Ferd Crone, burgemeester van Leeuwarden. "Dat is nog eens leuk de pot op gaan", reageerde een enthousiaste Crone.

In aanloop naar Leeuwarden-Fryslân 2018 vinden er in en om Leeuwarden veel evenementen plaats. In samenwerking met Farsk Design heeft Verno Materieelverhuur Fries kunsttalent opgeroepen om hun creativiteit los te laten op in totaal vijf toiletcabines waardoor deze prachtig opgaan in het Leeuwarder straatbeeld. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven. Veel creatieve Friezen zagen het zitten om noodzakelijke objecten, in dit geval toiletten, te pimpen. Uit tientallen inzendingen zijn uiteindelijk de vijf meest aansprekende ontwerpen uitgekozen.

2018
De mobiele toiletten worden de komende tijd op diverse evenementen in en rondom Leeuwarden geplaatst. Tot en met 2018 stelt Verno Materieelverhuuur ieder jaar vijf toiletcabines beschikbaar aan kunstenaars uit de omgeving. Een unieke manier om creativiteit tentoon te stellen in aanloop naar en tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018.

Stemmen
Bekijk de vijf kunst-toiletten via www.verno.nl/stemmen. Breng hier tevens je stem uit op jouw favoriete ontwerp en maak kans op kaarten voor een evenement! 

Terug naar overzicht

U bent hier: