Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Ongenode bezoekers?

In samenwerking met Infrawatch biedt Verno Materieelverhuur u een compleet pakket; beveiligingsmast, beveiliging/beeldvastlegging en alarmopvolging.

Een bewakingscamera op locatie met haarscherpe monitoring; daarmee houdt u de veiligheid in oog en ongenode bezoekers buiten de deur. Door gebruik te maken van InfraWatch bent u verzekerd van de nieuwe norm op dit gebied: Het systeem is zeer snel inzetbaar, erg betrouwbaar en bovendien betaalbaar.

Een bewakingscamera zorgt voor een preventieve werking welke voor u van grote waarde kan zijn; minder schade en minder tijdsverlies door diefstal of vandalisme. Daarnaast maakt u vermoedelijk kans op korting op uw verzekeringspremie.

Allround inzetbaar
De beveiligingscamera’s van InfraWatch zijn voorzien van aantrekkelijke nieuwigheden zoals haarscherpe beelden en een zeer lage valsalarmfrequentie hierdoor zijn de camera’s allround inzetbaar.
U kunt de camera’s als terreinbewaking gebruiken met opvolging in de meldkamer of als eventmonitoring ten behoeve van uw organisatie waarbij crowd management en crowd control gewenst zijn. Hierbij maakt u gebruik van opvolging door uw eigen materiaal en mensen.

InfraWatch in het kort:

  • Binnen 24 uur operationeel
  • Breed inzetbaar
  • 90% minder loze alarmen
  • Uitbreidbaar met extra functies
  • Co2 neutraal

Verder voorziet InfraWatch u van haarscherpe beelden, ook op grotere afstand. De bewakingscamera is overal inzetbaar, ook waar geen externe 230V voedingsbron aanwezig is. De valsalarmfrequentie is nihil, bij alleweersomstandigheden. Bovendien is het systeem geschikt en inzetbaar voor warmtedetectie.

Er zijn diverse soorten camera's verkrijgbaar:
Beveiligingscamera Hybride - 230V + zonne-energie Accu Pack
Beveiligingscamera 230V Continue
Beveiligingscamera Accu Pack op Solar Energy

Wilt u weten wat onze beveiligingssystemen voor u kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact op met onze verhuurspecialist Ane Jan Glastra van Loon, 058-25 555 77 of aj@verno.nl

Terug naar overzicht

U bent hier: