Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Carnaval

In februari barst in grote delen van Nederland het Carnaval weer los. Vastelaovend, waar vele hardwerkende vrijwilligers zich met ziel en zaligheid voor inzetten.

Een beetje Carnaval viert u met een heuse praalwagen en daarom zijn de karrenbouwers van de Carnavalsverenigingen, onder én boven de rivieren, momenteel druk in de weer met boormachine en kwast.
Naast een wagen, goede ideeën en heel veel vrijwilligers heeft u voor het realiseren van een goede praalwagen ook stroom nodig. 
Om uw licht- en geluidshow aan het publiek te kunnen tonen, maakt u gebruik van een aggregaat. Om geluidsoverlast in te perken mogen Carnavalswagens in sommige gemeentes tegenwoordig gebruik maken van een aggregaat met een vermogen tot 25kVa.
Wilt u meer weten over eventuele, al dan niet lokale, restricties, informeer hier dan naar bij de betreffende gemeente.

U wilt na al dat harde werk echt niet dat de wagen afgekeurd wordt tijdens de controle en dus maakt u gebruik van een aggregaat met het aangegeven vermogen, zoals één van 12,5 of 20kVa.
U moet er toch ook niet aan denken dat uw creatie niet meerijdt, daarom huurt u een aggregaat bij Verno. Wij leveren aggregaten en noodstroomvoorzieningen in heel Noord-Nederland.
In onze webshop bestelt u  eenvoudig en snel het benodigde materieel.

Het Carnavalsfeest viert men onder andere in Ter Apel en Emmen, maar ook in de Friese waterpoortstad Sneek. De Carnavalsoptocht die ieder jaar door Sneek trekt is een ware publiekstrekker. Duizenden Carnavalsvierders bewonderen de parade, begeleidt door vrolijke blaasmuziek, die zich dwars door Drabbelterp een weg baant en groot en klein laat genieten.

Wordt u dit jaar niet tot Prins maar tot manusje van alles gekroond en vraagt u zich misschien af wat de afmetingen zijn van een bepaald aggregaat of wat dat kost, een aggregaat huren?
Stop met zoeken en neem contact op met één van onze verhuurspecialisten

Bron foto: YouTube - RTV Drenthe

Terug naar overzicht

U bent hier: