Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

24 uur per dag bestellen met de Verno App

Eenvoudig materieel reserveren, ook vanaf de bouwplaats? Dat kan, met de mobiele site van Verno Materieelverhuur heeft u altijd en overal de mogelijkheid uw reservering te plaatsen: Verno ontzorgd u graag.

De website van Verno Materieelverhuur kan ook als app gebruikt worden op uw smartphone of tablet. Zo kunt u heel gemakkelijk én overzichtelijk ons ruime assortiment bekijken én reserveren met uw telefoon. Om de site op deze wijze te kunnen gebruiken opent u via Safari of een zoekmachine webshop.verno.nl, vervolgens zijn er 3 verschillende mogelijkheden:

  1. Zet op beginscherm (open webshop.verno.nl, klik op het delen-icoon onderin het beeldscherm -vierkant met pijl omhoog-, geef aan dat de website op het beginscherm geplaatst moet worden, schrijf een korte naam of neem de suggestie over, klik op voeg toe; onze website zal als icoon op uw beginscherm verschijnen)
  2. Zet in favorieten (ga naar webshop.verno.nl, klik op het delen-icoon -vierkant met pijl omhoog- en kies voor Zet in favorieten, u kunt zelf een handige naam kiezen) 
  3. Bladwijzer maken (ga naar webshop.verno.nl, tik op het delen-menu -vierkant met pijl omhoog-, tik op bladwijzer, geef de bladwijzer een herkenbare naam en kies daarna een locatie -favorieten, bladwijzers of bladwijzermenu-)

Door middel van deze eenvoudige wijze van bestellen, bestelt u 24 uur per dag materieel: Wij ontzorgen u graag.

Betrouwbaar materieel, deskundig advies, snelle levering en bezorging op locatie. Het zijn stuk voor stuk aspecten die juist in deze economische tijd het verschil maken. Uw tijd is kostbaar en bij Verno Materieelverhuur beseffen we ons dat maar al te goed. Ons credo is 'Met Verno moet u altijd verder kunnen'! 

Terug naar overzicht

U bent hier: