Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Werk van de Week (#18)

Loon-verhuurbedrijf Fuhler uit Emmen is in opdracht van Staatsbosbeheer in het natuurgebied Kloosterhaar 80 hectare begroeiing aan het verwijderen.

Het betreft het deels mulchen en kappen van de begroeiing en bomen. Deze worden versnipperd in het veld, waarna de snippers uit het veld gereden zullen worden. Het gebied waar de werkzaamheden plaats vinden is extreem nat. Hiervoor zetten ze machines in met een zeer lage bodemdruk waardoor ze op plekken kunnen komen waar men te voet zelfs niet kan komen. Tijdens deze werkzaamheden huurt Fuhler van de Verno vestiging Emmen een tweetal brandstoftanks in, om zo weinig mogelijk het gebied uit te moeten. Hierdoor blijft de belasting voor de natuur zo laag mogelijk.

Tevens huurt Fuhler op dit moment een kleine shovel en minikraan in om een tuin in Klazienaveen netjes te maken. De opdrachtgever wou graag een uitbreiding van zijn terras en wilde graag de trampoline op een ander plek in de tuin ingegraven hebben. Vanwege de beperkte bereikbaarheid van de locatie is Verno ingeschakeld om gepast materieel in te zetten.
Fuhler behandelt met hetzelfde enthousiasme zowel grote projecten als de ‘kleinere’ aanvragen en gaat met haar dienstverlening vaak verder waar een ander stopt.

Loon- en Verhuurbedrijf Fuhler BV uit Emmen is een aannemingsbedrijf met een modern machinepark en een hoogstaande kwalitatieve dienstverlening in de verhuur van materieel, recycling, GWW- en natuurtechnische werken, bosbouw, agrarisch loonwerk en bodemsaneringen.

www.fuhler.com

Terug naar overzicht

U bent hier: