Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Werk van de Week (#20)

Nabij onze vestiging in Sneek wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van een gloednieuw McDonald’s restaurant. Het restaurant aan de Wolkammersstraat grenst aan de A7 en wordt voorzien van een McDrive.

De nieuwe Sneker McDonald’s biedt met ruim 500 vierkante meter ruimte aan circa 160 gasten, daarnaast verwacht men zo’n 130 arbeidsplaatsen te kunnen bieden in de nabije omgeving. Naast een restaurant en een McDrive zal deze vestiging beschikken over een McCafé, waar men gebruik kan maken van een speciale koffiecounter en Table Service; een service waarmee gasten de mogelijkheid krijgen om bij het plaatsen van een bestelling aan te geven waar zij gaan zitten. Hierna zal de bestelling persoonlijk uitgeserveerd worden, voor het bedrijf een belangrijke stap in de restaurantbeleving van zijn gasten.

Inmiddels staat de staalconstructie van de nieuwbouw overeind. Zoals het nu lijkt verloopt de oplevering volgens planning en is deze McDonald’s vestiging geopend vanaf 26 december 2017.
Voor de werkzaamheden en de realisatie van de nieuwe McDrive en het McDonald’s restaurant zette men materieel van Verno Materieelverhuur (vestiging Sneek) in: Steigers, werkbruggen, wateropslagtanks, telescoophoogwerkers en bronneringspompen vereenvoudigden de klus in Sneek.

Bron tekst: Sneeker Nieuwsblad en Facebookpagina Bouwbedrijf Kolthof B.V. 

Kolthof.nl

Terug naar overzicht

U bent hier: