Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Evenementenservice

Evenementenservice

Een evenement organiseren vraagt om een heleboel regelwerk, wij helpen u graag met praktisch advies en een groot assortiment. Evenementenservice : Verno Materieelverhuur verhuurt het complete pakket, van A tot Z.

Of het nu gaat om een muziekevenement, theaterfestival, dorps- of buurtfeest, sportevenement, markt of zomerevenement. 
Er komen veel vragen op u af, zoals: 

Hoe zorgen we voor voldoende stroomvoorziening en verlichting?
Hoeveel en welke sanitaire voorzieningen hebben we nodig? 
Hoe zit het met terreinafzetting?
Hoe sluiten we alles aan? 
Hoe kunnen we controle houden over het budget?

Bij het beantwoorden van deze en al uw andere vragen kunt u rekenen op de expertise van Verno Evenementenservice.
Neem contact op met Fred Ekelhof voor vrijblijvend advies. Onze evenementenexpert kan u alles vertellen over onze online evenementen verhuur, de evenementenservice van Verno en overlegt graag met u over de praktische zaken en eventuele indeling van het gehuurde materieel. Verno is niet een verhuurbedrijf wat zich enkel inzet voor bouwbedrijven voor de verhuur van de bouwplaatsinrichting, het huren van bouwhekken of de huur van een bouwlift. Ook organisatoren van evenementen kunnen bij één van onze vestigingen terecht: Op Verno Materieelverhuur kunt u bouwen. 

Voorbeelden van evenementen waar Verno aanwezig was vindt u op onze Facebook pagina en hier.

Aggregaten

In vele varianten verkrijgbaar, o.a.:
20, 35, 40, 60, 100, 150, 250, 600 kVA

Bij Verno Materieelverhuur zijn aggregaten in vele varianten verkrijgbaar, als benzine- of dieselaggregaat. Bij twijfel kunt u gerust contact opnemen, samen bepalen we het juiste kilovoltampère voor iedere klus. In de volgende opsomming krijgt u een goed beeld van onze online aggregaat verhuur; 1.7, 1.9, 12.5, 20, 40, 100, 150, 200, 250, 300 en 600 kVa. Naast deze zijn er nog diverse andere kVa´s verkrijgbaar. Het huren van een supergeluidgedempte generator kan ook gecombineerd worden met onze evenementenservice waarbij wij u met raad en daad bijstaan in de voorbereiding en tijdens uw te organiseren evenement. Een compleet overzicht van onze aggregaten vindt u hier.

 

Meer informatie

Lichtmasten

Zowel mobiele als stationaire varianten verkrijgbaar in diverse lichtsterktes

Nu ook met LED verlichting! 

In de donkere maanden is het voor menig bouwbedrijf of weg- en waterbouwbedrijf een uitkomst om passende verlichting te huren. Met het verschil tussen zomer- en wintertijd werken u en uw collega´s of personeel meer uren per dag in de duisternis. Bij Verno is de oplossing te vinden, onderstaand een greep uit onze online collectie verlichting:

  1. Hybride Lichtmasten
  2. Mobiele Lichtmasten
  3. Stationiare Lichtmasten

De lichtmasten zijn uitgerust met floodlights of LED verlichting en u kunt kiezen tussen verlichten op een aggregaat of een accu. Voor deze laatste verwijzen wij u graag naar onze allernieuwste aanwinst; de hybride lichtmast Generac Towerlight VT Hybrid van importeur Diaber Benelux. Deze hybride lichtmast is voorzien van een tijdschakelaar en een accu, hierdoor levert hij u op eenvoudige wijze een brandstofbesparing op.

Meer informatie

Hydrofoor pompen

Hydrofoorpompen/Fecaliënpompen 
Geschikt voor het verpompen van fecaliën naar een afvoer tot wel 150 meter. 

Meer informatie

Opslagcontainers

Geschikt voor het veilig opslaan van al uw goederen. 

Voor voldoende opslagcapaciteit rondom uw bouwplaats huurt u bij Verno Materieelverhuur containers. Deze zeecontainers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en zijn stapelbaar. Dit maakt ze tot de ideale opslagcontainer en vormen een goede combinatie met uw overige bouwplaatsinrichting. Gereedschappen, materiaal en machines kunnen hier vertrouwd en overzichtelijk in worden opgeborgen.

Gators

NIEUW! 
Verschillende types verkrijgbaar. 

Handig & behendig: Site Carriers huurt u bij Verno Materieelverhuur. De elektrische variant verbruikt geen brandstof en kan dan ook in grote steden, waar er op een vermindering van het gebruik van brandstoffen aangestuurd wordt,  ingezet worden tijdens specifieke projecten. De Gators zijn bereidbaar met rijbewijs B en zijn op de openbare weg toegestaan. In onze online huurcatalogus vindt u naast deze elektrische Site Carrier ook de 4x4 diesel Gator voor gebruik op het ruigere terrein. Het reserveren van een Gator doet u eenvoudig online via onze huurcatalogus.

Meer informatie

Bladblazers en -zuigers

T.b.v. het snel en eenvoudig opruimen van zwerfafval
Benzine 
56,5 m³

Afhankelijk van de seizoenen kan men bij Verno Materieelverhuur terecht voor een mobiele airco of juist een kettingzaag of een houtversnipperaar voor de nodige snoeiwerkzaamheden. Breng tuinen op orde met onze bladblazers, maak het terras schoon met een hogedrukreiniger of pomp vijvers leeg met één van onze dompelpompen. Ook voor feesten en bruiloften hebben wij het juiste materieel. Terraskachels, heaters of airconditionings; reserveren gaat bij ons eenvoudig, zowel on- als offline. Voor vragen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht in één van de 7 vestigingen in Noord-Nederland.

Meer informatie

Verreikers en hoogwerkers

3,5 ton 
max. 13 mtr. 

Voor werk op hoogte heeft Verno Materieelverhuur diverse hoogwerkers en verreikers, zoals schaarhoogwerkers, autohoogwerkers, telescoophoogwerkers en knikgiekhoogwerkers in de online catalogus opgenomen.U kunt online een reservering plaatsen of een vraag stellen, voor het opstellen van een offerte nemen de werknemers van Verno Materieelverhuur graag persoonlijk contact met u op. 

Meer informatie

U bent hier: