Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Informatie

Keurmerk Duurzaam Huren

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt een steeds grotere rol binnen overheden, organisaties en bedrijven. Met ons Keurmerk Duurzaam Huren herkent u eenvoudig de machines en apparaten binnen ons verhuurassortiment die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; de bewuste keuze.

Ons assortiment wordt met grote regelmaat uitgebreid. Ons Keurmerk Duurzaam Huren helpt u vanaf nu eenvoudig de betere keuze te maken. Een kleine greep uit dit aanbod: 

  • Schaftwagens met zonnepanelen, voorzien van zonnepanelen op het dak. Samen met de meegeleverde accu zorgen deze panelen voor verlichting in alle drie ruimtes, waardoor hier geen stroomaansluiting voor nodig is.
  • Hybride lichtmasten, de lichtmast draait circa 7 á 8 uren op zijn accupakket, waarna hij er slechts anderhalf uur over doet om op te laden. In deze tijd verbruikt hij slechts 1,14 liter diesel. Na deze laadtijd herhaalt de cyclus zich en draait de mast wederom op het accupakket. Uiteraard kunt u in het assortiment van Verno Materieelverhuur ook de keuze maken voor LED verlichting. 
  • Elektrische gators, deze elektrische variant verbruikt geen brandstof en is bijvoorbeeld ideaal op evenementen en in grote steden, waar er op een vermindering van het gebruik van brandstoffen aangestuurd wordt. 
  • Floodlights zuiniger dan ooit: Ontwikkeld door eigen vakmensen met jarenlange ervaring zijn de nieuwe floodlights zuiniger dan ooit. De lampen zijn voorzien van LED verlichting (200 watt, klasse II) en zijn uitschuifbaar. Daarnaast zijn de floodlights behendig en eenvoudig verplaatsbaar waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. 
  • Aggregaten, de nieuwe fluisterstille aggregaten van Verno Materieelverhuur zijn maar liefst 10dB(A) stiller dan andere supersilent aggregaten; een groot pluspunt voor werkgever, werknemer en de nabije omgeving. 

Een volledig overzicht van producten binnen onze selectie Duurzaam Huren vindt u op onze website. 

Terug naar overzicht

MVO en Verno

Verno realiseert zich dat ondernemen altijd duurzamer kan en dat groter worden met zich meebrengt dat wij verantwoordelijkheid moeten nemen voor de wereld om ons heen. Dat vertalen wij in een ambitieus, maar zo realistisch mogelijk MVO beleid. Realistisch omdat wij voor onze bedrijfsvoering (nog) afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en daardoor een behoorlijke CO2 uitstoot realiseren. Maar ook realistisch omdat we als organisatie voor de uitdaging staan onze medewerkers bewust(er) met de omgeving om te laten gaan. Ambitieus omdat het opereren in een huurmarkt bij uitstek mogelijkheden biedt voor een circulaire economie.

Deelname aan het Koploperproject in 2015/2016 en het winnen van de Koploperpijs hebben een extra boost gegeven aan de plek van MVO binnen de organisatie en voortdurend wordt er gewerkt aan uitwerking en doorontwikkeling van het MVO beleid. 

Een uitwerking van dit beleid vindt u hieronder in de vorm van een MVO jaarverslag.    


MVO jaarverslag 2015 Verno Materieelverhuur www.verno.nl.pdf   5.16 MB
U bent hier: