Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Informatie

WERK: Haak om Leeuwarden Midden

Opdrachtgever: Mobilis, in de bouwcombinatie Grutte Fier

(Rudy Ballast, assistent uitvoerder)

“Bij het project “Haak om Leeuwarden” zijn wij blij met Verno als verhuurder. De snelle levering bij Verno maakt het verschil. Vaak staan er mensen te wachten als er onverhoopt iets gehuurd moet worden en dan is het prettig dat je snel verder kunt.

De huurmachines van Verno zijn betrouwbaar; je weet dat ze het altijd doen. De betrokkenheid van de mensen bij Verno is groot en dit merk je aan behulpzaamheid en het meedenken met de klant. Een meerwaarde van Verno op de standaard verhuurders zijn de kundige monteurs, die naast hun vakkundigheid zeer adequaat zijn in probleemoplossing.

Tijdens het werken in de weekenden hebben wij een aantal malen een beroep gedaan op de 24-uursservice. Het is een geruststelling dat je ook in de weekenden kunt rekenen op Verno, mede door de tijdsdruk die werken aan het spoor met zich meebrengt. De Friese mentaliteit van Verno bevalt ons; afspraak is afspraak.

Samenvattend is het volgende typerend voor onze samenwerking; welke vraag wij het afgelopen jaar ook hebben gesteld, het antwoord “NEE” komt bij Verno niet voor”.

Werk: Gigantenfestival Oudkerk

Opdrachtgever: Stichting Gigantenfestival

(Bert, Coördinator Gigantenfestival) 

“Ik ken de vertegenwoordiger van Verno, Fred Ekelhof, al jaren en ben door de jaren heen altijd met hem meegegaan. Waarom? Dat is simpel. Fred komt altijd onze afspraken na zorgt ervoor dat er goed materieel geleverd wordt. Ik vind Verno een persoonlijk bedrijf, je wordt niet als een nummer behandeld. Het aansluiten van het materieel en de toiletwagens verloopt altijd soepel, wat in het verleden nog wel eens problemen gaf. Alles is nu 100% werkend! Bovendien komen de medewerkers van Verno met praktische ideeën bij de voorbereiding en het opbouwen. We hopen dat de samenwerking in de toekomst zo blijft, evenals de nette prijs-/kwaliteitverhouding.”

Werk: Lustrumfeest Albertus Magnus

Opdrachtgever: Studentenvereniging Albertus Magnus

(Tjeerd Burger, studentenvereniging Albertus Magnus te Groningen)

"In Juli 2012 organiseerde de studentenvereniging Albertus Magnus ter gelegenheid van haar 115-jarig bestaan een 12-dagen durend feest. Tijdens zo’n feest komt er als organisatie een hoop op je af en het is dan ontzettend fijn om een betrouwbare en behulpzame partner naast je te hebben staan. Met name het persoonlijke contact en de flexibiliteit maakten het een prettige samenwerking. Ook als er last-minute nog zaken geregeld moesten worden, dan was dit geen enkel probleem.  Verder kregen we als klant een kant-en-klaar stroomplan gepresenteerd en zat dit ook goed in elkaar. Als studentenvereniging heb je hier totaal geen ervaring mee en het is dan ook heel fijn om dit volledig aan een partij als Verno te kunnen overlaten".

"Ik ben erg tevreden over onze keuze voor Verno en heb echt het gevoel samen met hun het feest te hebben neergezet. Betrouwbaar, flexibel en eerlijk, en dat voor studentikoos prijsje!"

U bent hier: