Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Informatie

Missie

Verno Materieelverhuur BV verhuurt kwalitatief hoogwaardig bouw- en evenement materieel aan zakelijke huurders in het noorden van Nederland. Het ontzorgen van de klant staat daarbij centraal. Afhankelijkheid van het materieel is niet te onderschatten, de afnemer moet te allen tijde door kunnen werken. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Met Verno moet men altijd verder kunnen! Kernbegrippen zijn betrokken, dichtbij, snel en grensverleggend. 

Daarnaast beseffen wij ons dat duurzaamheid het belangrijkste criterium voor de toekomst zal zijn. Wij willen dan ook te allen tijde zorgvuldig omgaan met mens en omgeving. Uitgangspunt daarbij is het nu reeds zoveel mogelijk rekening houden met de belangen van toekomstige generaties. 
Verno; Dé professional voor professionals.

Visie

Verno streeft ernaar de verhuurder te zijn die de taal van de zakelijke huurder spreekt en daarmee als beste inspeelt op diens wensen. Deze wensen uiten zich onder andere op het gebied van assortiment (kwaliteit, breed en diep), snelheid van de dienstverlening, deskundigheid van het advies en het serviceniveau. Onze klanten moeten te allen tijde door kunnen met hun werkzaamheden.

Deze visie vertaalt zich in de Verno Doorwerkgarantie:

 

Adviesgarantie                           (Vrijblijvend) advies op maat van ervaren professionals                
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsmaterieel voor een scherpe prijs
Instructiegarantie Duidelijke instructie over de bediening van de gehuurde machines
Bereikbaarheidsgarantie       24/7 Calamiteiten- en storingsdienst
Snelheidsgarantie Snelle levering en korte lijnen