Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Trainingen

Veilig werken met de verreiker

Als specialist in zakelijke verhuur, biedt Verno Materieelverhuur u de mogelijkheid uw medewerkers diverse erkende trainingen te laten volgen. Wij werken daarvoor samen met een gecertificeerd opleidingsinstituut.

Verreikers worden gebruikt op grote hoogtes en moeilijk te bereiken plaatsen en kunnen dan ook alleen veilig worden bediend wanneer de bestuurder over voldoende kennis beschikt. De training Veilig werken met de Verreiker voldoet aan de eiser die de wetgever stelt. Wetgeving, bediening en veiligheid zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. 
Verreikers zijn een goede bekende op verschillende soorten werkterreinen in Nederland. Doordat er vele voorzetapparaten op een verreiker gemonteerd kunnen worden is de machine veelzijdig inzetbaar als hoogwerker maar ook als bijvoorbeeld een mobiele laadkraan. Met onze verreiker training voorkomt u onveilige situaties op uw werkterrein en leert uw personeel om arbeidsveilig en efficient met een verreiker om te gaan. Na afloop van de verreiker cursus ontvangen de deelnemers een verreiker certificaat.

Voor meer informatie of een prijsopgaaf belt u 0900 - 7 112 112 of mail ons.