Meer verno.

Actueel.
2017-12-03 15:45:00

Verno geeft koffiebekers een tweede leven

3 december 2017

Begin december werden de eerste 3 metalen bekerbakken met recyclebare koffiebekers van LIMM Recycling geïnstalleerd op onze vestiging in Leeuwarden. Binnenkort volgen ook de andere vestigingen.

Het is één van de vele stappen die Verno Materieelverhuur zet in een actief MVO-beleid. Op initiatief van enkele werknemers, die hun vraagtekens zetten bij het grote aantal bekertjes wat jaarlijks wordt weggegooid, is gekozen voor deze duurzame oplossing. Het principe is simpel. Na gebruik worden de koffiebekers in de metalen bekerbak gedeponeerd en hygiënisch bewaard tot de bak vol is. Vervolgens wordt de bak geleegd door LIMM en opnieuw aangevuld. De gebruikte plastic bekers worden gerecycled tot grondstof voor nieuwe producten. Dit proces herhaalt zich waardoor de koffiebekers onderdeel worden van de circulaire stroom van hergebruik. 

Meer info: http://www.limmrecycling.nl 

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.