Meer verno.

Werkwijze.

Afhankelijk zijn van materieel is niet te onderschatten; onze klant moet te allen tijde door kunnen werken. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Met Verno moet men altijd verder kunnen! Kernbegrippen zijn betrokken, dichtbij, snel en grensverleggend.

Verno vorm

Materieel met het keurmerk Duurzaam Huren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt een steeds grotere rol binnen overheden, organisaties en bedrijven. Met ons Keurmerk Duurzaam Huren herkent én kiest u eenvoudig de machines en apparaten binnen ons verhuurassortiment die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; de bewuste keuze. 

Ons assortiment wordt met grote regelmaat uitgebreid. Een kleine greep uit het actuele aanbod: schaftwagens met zonnepanelen, elektrische gators, hybride lichtmasten en ultrastille aggregaten. 

Duurzaam.

Bij Verno zijn we ons bewust van onze rol in de klimaatverandering. Ons machine- en wagenpark is een grote energieverbruiker en dus ook onze grootste bron van CO2-uitstoot. Voor onze bedrijfsvoering zijn machines en vrachtwagens onmisbaar, maar als duurzame onderneming kiezen we daar waar we kunnen voor oplossingen om de uitstoot verder te reduceren. 

Eén daarvan is het gebruik van TRAXX Zero, een klimaatneutrale diesel die door een effciëntere verbranding het brandstofverbruik van dieselmotoren reduceert en de resterende CO2-uitstoot compenseert door de investeren in gecertificeerde duurzame energieprojecten. 

Kwaliteit.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Bereikbaar.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Advies.

Ruim 40 jaar dé verhuurpartner voor professionals in Noord-Nederland

Snel.

Snelle en flexibele levering dankzij eigen transport & logistiek

Voordelig.

Al jaren onderaan de streep de voordeligste verhuurder

MVO.

Duurzaam en maatschappelijk betrokken

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.