Meer verno.

Specialismen.

Verno vorm
VCA.

VCA

Om aannemers veiliger te laten werken is de checklist aannemers, oftewel VCA - Gezondheid, Veiligheid en Milieu (VgM) checklist aannemers, opgericht.

Wij geven VCA gecertificeerde trainingen, cursussen en nascholingen -ook op het vlak van petrochemie. Er is een onderscheid te maken tussen de diverse VCA certificaten. B-VCA verstrekt de deelnemer kennis met betrekking tot de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties of handelingen en het nemen van maatregelen ter voorkoming van ongelukken. VOL-VCA is bestemd voor operationeel leidinggevenden op locaties waar VCA verplicht is. Kennis over onder andere de Europese wet- en regelgeving komt tijdens de cursus aan bod maar ook het bedrijfsnoodplan, kennis van VCA-bedrijfscertificering en het aanbieden van toolbox vergaderingen.

Bent u een Zelfstandige Zonder Personeel, een ZZp-er, dan dient u naar alle waarschijnlijkheid ook over een VOL-VCA te beschikken. Voor meer informatie over de mogelijkheden raden wij u aan contact te zoeken met één van onze medewerkers. 

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.