Meer verno.

Specialismen.

Verno vorm
Achter de schermen.

Hoe werkt Verno?

Verno heeft de beschikking over 6 luxe reinigingswagens die wekelijks op vaste dagen uw sanitair bezorgen, ledigen en reinigen. Desgewenst aangevuld met handwasunits voor extra hygiëne.

Maak kennis met onze werkwijze, onze collega's en de pluspunten van de Verno Toiletservice.

Een dag op pad met chauffeur Pascal

Onlangs reden wij een dag mee met onze collega's van de Verno Toiletservice; onmisbare krachten binnen onze toiletafdeling.

Gezamenlijk zorgen zij namelijk voor de planning, levering, lediging, reiniging en retourname van circa 1200 toiletten per week! Met een 9,1 als rapportcijfer zijn wij dan ook best trots op Greetje, Pascal, Jaap, Gerrit, Romke, Yvette, Dirk Jan & Dennis!  

Onze collega's aan het woord

Voor dag en dauw op pad; onze chauffeur-reinigers zijn vroege vogels, stropen graag hun mouwen op en zijn een onmisbare schakel binnen de Verno Toiletservice. Om de kou meteen maar uit de lucht te halen; onze chauffeur-reinigers stropen graag de mouwen op, maar níet omdat het werk daarom vraagt...

'Mensen denken vaak dat het vies werk is. Je wordt hier echt niet smerig van. Je kan het werk in een driedelig pak doen, als je wilt. Soms moet ik nieuwe collega’s inwerken. Bijna allemaal komen ze na de eerste routedag tot de conclusie dat het allemaal erg meevalt. 
Pascal Boer vertelt, over het werk, over de klanten en over zijn routes: 'Ik begin 's ochtendsvroeg. Niet omdat mijn leidinggevende dit per se wil, maar omdat ik dit zelf prettiger werken vind. Door vroeg te beginnen ben ik de grootste drukte in de steden en kernen voor. Daar kom je in het verkeer als chauffeur soms ogen en oren te kort. Bovendien creëer ik zo de vrijheid om klanten beter tot dienst te kunnen zijn. Mijn vrachtwagen vormt op een vroeg tijdstip geen belemmering in een centrum, een mobiel toilet verplaatsen is op zo'n moment dan ook een kleine moeite voor mij. Ook het maken van een aanpassing in de route is één van de vrijheden als chauffeur bij de Verno Toiletservice. Soms merk ik dat een adres beter op een andere plek in mijn planning kan staan, dit pas ik dan aan, uiteraard in overleg. Het werken bij Verno is fijn. Ik heb veel vrijheid, goed contact met mijn planners en de collega’s op mijn standplaats, vestiging Meppel. Het werk is afwisselend en uitdagend en de arbeidsomstandigheden zijn hier goed. Bijvoorbeeld toen ik een nieuwe vrachtwagen kreeg, vroeg mijn werkgever wat mijn wensen waren. Dat heeft geresulteerd in deze wagen, waar ik hartstikke content mee ben. Soms zit het in hele kleine dingetjes. Een extra lampje waardoor ik in de vroege uurtjes beter zicht heb tijdens het reinigen bijvoorbeeld. Dan is het fijn als er naar je geluisterd wordt. Samen met de andere collega-chauffeurs proberen we nieuwe dingen uit om telkens makkelijker of efficiënter te kunnen werken.'

Als er op locatie eens gebak is, kom ik niet weg zonder eerst aan te schuiven. Er zijn wel meer klanten waar we per se eerst koffie moeten drinken.
- Pascal Boer

'We reinigen goed. Maar vooral het feit dat wij onze afspraken nakomen wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Wij komen iedere week op een vaste dag reinigen. Klanten weten altijd waar ze aan toe zijn. Meestal rijden we de routes zelfs zó vast dat wanneer we later dan normaal langskomen, de klant zich al afvraagt of we nog wel komen. Dat vind ik wel mooi. Het geeft aan dat ze stabiliteit van ons gewend zijn. Bovendien krijg ik veel complimenten over ons wagenpark. Wij rijden met jong en goed onderhouden materiaal. Bovendien zit de reinigingsinstallatie in onze vrachtwagens in een bak en is dus niet zichtbaar. Sommige klanten vinden dat prettig. En voor ons is het natuurlijk ook prettig rijden op zulke wagens.'

 

Voor professionals, door professionals

Verno beschikt over 6 luxe reinigingswagens die wekelijks op vaste dagen uw sanitair bezorgen, ledigen en reinigen. Desgewenst aangevuld met handwasunits voor extra hygiëne.

„Als schoonmaker-chauffer ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. De vrijheid die ik als chauffeur ervaar op het asfalt, maar ook de verschillende locaties en de vele mensen die ik ontmoet, maken mijn werk aangenaam. Het reinigen en ledigen van mobiele toiletten doen we volgens vaste routes, middels een professioneel uitgeruste installatie en met behulp van aftekenlijsten. 

Onze maatstaven met betrekking tot hygiëne en service zijn hoog. 
- Romke Elzinga

Onze maatstaven met betrekking tot hygiëne en service zijn hoog. Op de aftekenlijsten vul ik de datum en mijn initialen in, zo weet de klant dat ik langs ben geweest. Al maak ik op locatie ook graag een praatje met de klant. Bij Verno Toiletservice is men verzekerd van kwaliteit, als extraatje controleer ik de toiletcabines op meer dan de standaardpunten; een spinnenweb is snel verwijderd. In de zes jaar dat ik hier nu werkzaam ben, zijn er veel zaken vernieuwd en verbeterd. Een groot pluspunt zijn de gesloten wagens, waarmee wij zelfs bij lichte vorst nog kunnen rijden,” vertelt Romke Elzinga beheerst.

Elzinga, schoonmaker-chauffeur, zag in die zes jaar de toiletservice van Verno Materieelverhuur groeien: ,,Het aantal wagens is verviervoudigd, het servicegebied is uitgebreid en het aantal reinigingen is gestegen naar ruim 900 per week.”

Reportage Omrop Fryslan Hea!

Op maandag 11 mei was onze collega Gerrit Soldaat te zien bij Hea! op Omrop Fryslan. Gerrit is chauffeur voor de toiletservice en is een dagje door het televisieprogramma gevolgd.

Hea! fan 11 maaie 2015

Gerrit Soldaat neamt himsels 'playboy' en dat hat neat te krijen mei froulju, mar alles mei it skjinmeitsjen fan húskes. Gerrit rydt de hiele provinsje troch om mobile húskes te leegjen en hy fynt it absolút gjin smoarch wurk. It rûkt júst hearlik. "Je moatte boartsjen bliuwe," dat is it libbensmotto fan Hanneke Hofstra fan Aldhoarne... as je dat net mear dogge dan wurde je âld. Hanneke is binnenhûsarsjitekt en makket de moaiste miniatuer meubels. Se is al in pear jier dwaande mei it ynrjochtsjen fan har poppehûs en se hat gjin haast. 'It hoecht net ôf, ik gean der mei oan 'e gong as ik nocht ha.
Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wat onze klanten zeggen.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.