Meer verno.

Actueel.
2018-01-31 15:45:00

Werk van de week 5 - Riool- en waterleidingwerkzaamheden

31 januari 2018

Tijdens onder andere een waterleidingsanering en rioolwerkzaamheden maakt Aannemingsmij Van Gelder (Elburg) gebruik van onze schaftwagens die voorzien zijn van zonnepanelen.

Naast de nieuwe schaftwagens maakt men tijdens deze riool- en waterleidingwerkzaamheden ook gebruik van een zeecontainer van 2,5x2,5x6 meter, 3,3 tons knikladers, stampers, rioollasers, afsluiters en rijplaten.
 
Over onze nieuwe schaftwagens
Comfortabel; dat zijn de Schaftwagens van Verno Materieelverhuur. De Schaftwagens zijn standaard voorzien van een toilet, een tafel inclusief zes stoelen, een keukenblok en een propaankachel.
Werknemers in Nederland hebben recht op een veilige en gezonde werkplek: De bouwketen voldoen aan de Nederlandse normen. Bijzonder aan deze serie Schaftwagens zijn de zonnepanelen op het dak, samen met de meegeleverde accu zorgen deze panelen voor stroom en verlichting in alle drie ruimtes. Dit in combinatie met de propaankachel maakt deze bouwketen zeer geschikt voor gebruik op locaties waar geen stroomaansluiting mogelijk is. U vindt de nieuwe collectie schaftwagens mét zonnepanelen in onze webshop.
 
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.