Meer verno.

Actueel.
2018-02-28 15:45:00

Werk van de week 9 - Reuring in de haven

28 februari 2018

In de Harlinger haven werkt men bij Damen Shiprepair momenteel onder andere aan de veerboot ‘Sier’. Vaart deze normaliter tussen Holwerd en Ameland, nu wordt het verfwerk onder handen genomen. In verband met de vorst maakt men tijdens de schilderwerkzaamheden gebruik van grote diesel heaters. Tegelijkertijd inspecteert men de buitenzijde met behulp van een 17 mtr. kniktelescoop.

Een 250 KVa met 3000 ltr. brandstoftank maakt het werk op de ‘Pool Express’ gemakkelijker. De generator is afgeregeld op 60 Hertz en 440Volt (normaalgesproken is dit in Nederland 50 Hertz en 400V). De grotere schepen maken allemaal, qua stroom, gebruik van de Amerikaanse standaard.

Naast het werk aan de ‘Sier’ en de ‘Pool Express’ worden ook de ‘Bergfjord’ en diverse andere schepen onder handen genomen. Drie schaarhoogwerkers en verschillende elektroheaters maken het werk op hoogte én in de kou makkelijker en draaglijker.

Foto’s: Eric Reitsma, vestigingsleider Verno Leeuwarden

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.