Meer verno.

Actueel.
2018-02-14 15:45:00

Werk van de week 7 - Kletsterlaan Drachten

14 februari 2018

In Drachten wordt sinds afgelopen herfst door Jelle Bijlsma gewerkt aan de Kletsterlaan. In opdracht van gemeente Smallingerland wordt er een extra riool aangelegd en, wanneer het werk ondergronds afgerond is, krijgt de weg binnen de bebouwde kom een ander uiterlijk.

De Kletsterlaan wordt voorzien van een betonnen rijbaan, met aan weerszijden trottoirband, een groene afscheiding tussen rijbaan en fietspad én nieuwe verlichting. Het werk verloopt voorspoedig en is naar alle waarschijnlijkheid  komend voorjaar afgerond.
 
Nieuwe riolering - Jelle Bijlsma legt in opdracht van de gemeente een nieuw riool aan onder de Kletsterlaan. Zo kan het vuile water gescheiden worden van het relatief schone hemelwater. 
Herinrichting - Na aanleg van dit riool krijgt de Kletsterlaan het uiterlijk dat hoort bij een weg in de bebouwde kom. De rijbaan van beton wordt 6 meter breed en er komt een groene haag tussen de rijbaan en het fietspad. De aanblik van de Kletserlaan is straks te vergelijken met die van de Folgeralaan.
 
Meer informatie:
 
Foto 4 (de Kletsterlaan in oude staat): www.smallingerland.nl

 

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.