Meer verno.

Actueel.
2018-03-28 09:00:00

Nieuw materieel - Bronneringspompen

28 maart 2018

Met de bronneringspompen van Verno Materieelverhuur kunt u eenvoudig het grondwaterpeil (lokaal en tijdelijk) verlagen. Deze techniek, het droogleggen, wordt voornamelijk in de grondbewerking en tijdens bouwwerkzaamheden gebruikt.

De pomp zuigt het grondwater aan en voert dit vervolgens via een leiding af. Een voordeel van een bronneringspomp is dat het water én lucht kan aanzuigen. Hierdoor bent u verzekerd van een droog werkoppervlakte. De nieuwe serie pompen bestaat uit 30 mᶾ en 60 mᶾ bronneringspompen.

Bij Verno vindt u bronneringspompen die op stroom werken, maar ook pompen die op diesel draaien. Geheel passend in onze MVO-doelstellingen draaien alle machines op de klimaatneutrale diesel TRAXX Zero. Deze dieselsoort compenseert en reduceert CO2 uitstoot. De reductie word gerealiseerd door efficiëntere verbranding van brandstof.  De resterende CO2 uitstoot word gecompenseerd door te investeren in gecertificeerde duurzame energieprojecten. Hierdoor kunt u CO2-neutraal werken met onze pompen. De overstap naar deze brandstof past in de doelstellingen van Verno Materieelverhuur.

Scherpe tarieven & vlugge levering
Profiteer ook van onze bezorgservice en laat onze collega’s u informeren over de mogelijkheden via 0900 7 112 112 of kijk op www.verno.nl

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.