Meer verno.

Actueel.
2018-03-07 15:45:00

Werk van de week 10 - Van goed naar beter

7 maart 2018

In de Emmer wijk Rietlanden werkt men momenteel aan de verbouw van supermarkt Jumbo Valkenveld. Woensdag 7 maart (09:00) zal de feestelijke heropening zijn en kan men de diverse veranderingen bekijken en ervaren.

De supermarkt is qua oppervlakte verdubbelt naar ruim 1.650 vierkante meter vloeroppervlakte, de indeling zal ruimtelijker en overzichtelijker zijn en bovendien is de winkel voorzien van een Jumbo Pick Up Point en de mogelijkheid om ter plekke versbereide pizza, sushi en gegrilde kip aan te schaffen.

Demcom Sloopwerken (Emmen) was nauw betrokken bij de verbouwingswerkzaamheden en maakte hierbij gebruik van de krachtpatsers van Verno Materieelverhuur. Onder andere knikladers, graafmachines en trilplaten werden ingezet. Het sloopbedrijf is werkzaam in sloop-, strip-, sanerings- en herstelwerkzaamheden en is inzetbaar voor eenvoudige sloopopdrachten tot  totaalprojecten.

www.demcom.nl
Foto’s: Dennis Kamst, vestigingsleider Verno Emmen

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.