Meer verno.

Actueel.
2018-03-14 10:00:00

Nieuw materieel - Maart

14 maart 2018

Nieuw binnen bij Verno Materieelverhuur: Rupsdumpers, minikranen en floodlights. Onze verhuurcollectie is begin maart wederom uitgebreid, wij stellen het nieuwe materieel hier dan ook graag aan u voor:

Rupsdumpers
Met deze dumper op rupsen kunt u zeer compact werken op onverhard terrein. Het laadvermogen van de dumper is maximaal 2500 kilo, de laadbaak heeft een hellingshoek van 25°. De A-kwaliteit rupsdumper is een welkome hulp tijdens tuin-, park- en grondwerkzaamheden.
Webshop dumpers

Floodlights
Zuiniger dan ooit: Ontwikkeld door eigen vakmensen met jarenlange ervaring zijn de nieuwe floodlights zuiniger dan ooit. De lampen zijn voorzien van LED verlichting (200 watt, klasse II) en zijn uitschuifbaar. Daarnaast zijn de floodlights behendig en eenvoudig verplaatsbaar waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Floodlights zijn dan ook een aanwinst tijdens onderhoudsstops en andere toepassingen binnen bijvoorbeeld de industrie. 
Webshop verlichting

Mini graafmachines
Zeer compact en in verband met de beperkte hoogte van slechts 142cm geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Deze minigraafmachine beschikt over een maximale graafdiepte van 1,80 meter, een maximale snijhoogte van 3,05 meter en een maximale storthoogte van 2,21 meter. Daarnaast kan de giek zowel linksom als rechtsom  55° versteld worden. De mini graafmachine is leverbaar met diverse graafbakken en diverse aanhangwagens voor vervoer.
Webshop mini graafmachines

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.