Meer verno.

Actueel.
2018-04-20 12:22:00

Werk van de Week 16 - Verno verbindt

20 april 2018

Onze vestiging in Leeuwarden is als hoofdkantoor niet alleen als een spin in het web voor al onze vestigingen maar verbindt als verhuurlocatie ook de kernen om zich heen met elkaar: Van Koarnjum en Stiens tot Grou!

In Koarnjum werd een 100 kVA aggregaat ingezet tijdens een storing in het stroomnet. De getroffen panden werden door Liander Netcare Services tijdelijk voorzien van noodstroom.

Aan het Hynstewaed en It Achterbosk in Stiens werkt onder andere KWS momenteel aan de vervanging van de riolering. Oude buizen in particulier terrein blijven liggen en worden dichtgeschuimd. Nieuwe buizen en kolken komen in het midden van de weg. De putten komen tegen parkeervakken aan, dit is handiger voor reiniging en onderhoud. Omdat de straten op een deel van de oude terp van Stiens liggen moest er archeologisch onderzoek gedaan worden. Hierbij zijn een aantal vondsten gedaan maar die zijn niet van dien aard dat er momenteel meer onderzoek gedaan moet worden. Archeologen blijven ook tijdens de werkzaamheden wel alert op eventuele bijzonderheden.

NK Metselen
Tijdens de 66ste editie van het NK Metselen, wat plaatsvond in Grou, maakte men onder andere gebruik van een solide 2 tons kniklader. De winnaar van de Zilveren Troffel 2018 is Kevin van Bree uit Deurne, leerling van het Hub van Doornecollege in Deurne. Hij won het Nederlands Kampioenschap Metselen en mag zich het Beste Metseltalent van 2018 noemen.

De finale van het NK Metselen 2018 werd georganiseerd in samenwerking met Bouwmensen FNZ in Leeuwarden. De organisatie zorgt voor instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst.

Eric Reitsma, vestigingsleider Verno Leeuwarden

Foto’s: Eric Reitsma

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.