Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Nieuwe reinigingsauto's

31 mei 2018

Vandaag heten wij deze twee gloednieuwe Iveco reinigingsauto's voor de afdeling Toiletverhuur welkom in ons wagenpark. Verno directeur Jan van Miltenburg nam de sleutels in ontvangst van Jan Terpstra, Commercieel Manager bij Iveco Cornelis Bedrijfsauto's bv. Chauffeurs Jaap en Gerrit veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst in jullie nieuwe wagens!

Deze nieuwe reinigingswagens hebben een aantal voordelen t.o.v. hun voorgangers:

  • Korte er lage opbouw voor goede toegankelijkheid en om in stadsverkeer goed te kunnen manouvreren. Ondanks de compacte opbouw kunnen de wagens toch 4 mobiele toiletcabines vervoeren welke eenvoudig middels een laadklep te laden en lossen zijn.  
  • De vacuümunit is P.T.O. gedreven (geen benzinemotor meer) en voorzien van een slanghaspel met 18 mtr. vacuümslang. De unit heeft een capaciteit van 2000 ltr vuilwater en 1000 ltr schoonwater. 
  • De unit is voorzien van een hogedrukreiniger voor het reinigen van mobiele toiletten en een waterpomp voor het snel kunnen afvullen van de toiletten met schoonwater. 
  • Het compartiment waar de vacuümunit staat kan d.m.v.een dieselheater verwarmd worden om ook onder winterse omstandigheden te kunnen blijven werken. Hier is ook opbergruimte voor bijvoorbeeld toiletpapier en reinigingsmiddelen. 
  • De auto's zijn uitgerust met flitsers en extra achteruit- en werkverlichting om veilig te kunnen werken. 
  • Deze Euro 6 auto's voldoen aan de strengste normen en stoten aanzienlijk minder CO2 uit dan hun voorgangers. 

 

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.