Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Werk van de Week 23 - Water

6 juni 2018

Het centrale thema van deze Werk van de Week is water, naast de verhuur van minikranen en wieldumpers ten behoeve van rioleringswerkzaamheden is Verno al jarenlang uw partner in pompen.

In Leeuwarden zette men een 265m³ Vuilwaterpomp in; een gemaal moest geïnspecteerd worden en met behulp van de vuilwaterpomp kon men het gemaal eenvoudig en tijdelijk overbruggen. De vuilwaterpompen van Verno Materieelverhuur zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden. Al onze vuilwaterpompen lopen op diesel, maar kunnen diverse hoeveelheden water afpompen. Weet u niet zeker welke pomp het beste bij uw klus of project past? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verhuurspecialisten.

In de Grouster Oostergostraat vervangt men dit voorjaar de riolering, waarbij er parallel een regenwaterriool aangelegd wordt. Het oude riool ligt behoorlijk diep in de straat, de vervangende buizen worden daarom ook diep in de grond geplaatst. Tijdens de werkzaamheden is het nodig om het grondwater weg te pompen, dit gebeurt in kleine delen.

Een minikraan 3500kg binnendraaier zet men in Burgum in tijdens het aansluiten van meerdere portieken op het hemelwaterriool. Tot op heden waren deze nog aangesloten op verouderde riolering. Dankzij het compacte formaat van minikraan wordt hij ook ingezet aan de achterzijde van de woningen.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.