Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Reisbureau Zonderling

26 juni 2018

Dinsdagochtend bracht onze hoogwerker Omrop Fryslân verslaggever Bauke Deelstra naar een bijzondere bestemming in Drachten; Reisbureau Zonderling.

Onze Gerard hielp Bauke een handje en zorgde ervoor dat de verslaggever 7 meter hoger op bezoek kon bij kunstenaar Yasser Ballemans.
Ballemans uit Amsterdam slaapt en werkt een week lang op hoogte. In ‘Reisbureau Zonderling’ wil hij nadenken over de toekomst van Drachten als toeristische bestemming.  De kunstenaar is door de gemeente Smallingerland gevraagd om op zijn manier na te denken over ‘Bestemming Drachten’, het project van de gemeente om Drachten aantrekkelijker te maken voor Drachtsters en toeristen. Zaterdagmiddag werd hij door cultuurwethouder Marjan Sijperda van Smallingerland uitgezwaaid en heeft hij zich opgesloten in zijn huisje, dat op zeven meter van de grond staat. De 4 x 4 knik-telescoophoogwerker werd door Verno Drachten ook ingezet tijdens het plaatsen van Reisbureau Zonderling.
 
Bron tekst: Leeuwarder Courant
Bron foto: Bauke Deelstra, Omrop Fryslân
Het gesprek terugluisteren kan via Omrop Fryslân in de uitzending van 26 juni, in de opname van 07:00-08:00 en om precies te zijn op 39:13.
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.