Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

#woensdagwerken - 8

20 februari 2019

Het item waarin onze collega’s specifieke werken, slimme oplossingen of bijzondere locaties uitlichten en in het zonnetje zetten. Vandaag in de schijnwerpers: De nieuwbouw van energiezuinige nieuwbouwappartementen in Groningen.

De Noord-Nederlandse woningcorporatie Lefier realiseert aan de Molukkenstraat 34 sociale huurappartementen, op de naastgelegen locatie bouwt een bouwgroep 34 vrije sector appartementen. Alle appartementen worden gasloos én aardbevingsbestendig gebouwd, daarnaast worden de appartementen voorzien van een elektrische warmtepomp die zorgt voor vloerverwarming, ventilatie en warm water. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

De driekamerappartementen van Lefier hebben een oppervlakte van 70 m² en worden voorzien van een eigen fietsenberging. Het complex heeft een fraaie ligging, nabij het Molukkenpark. De nieuwbouw is de afronding van de wijkvernieuwing in de Nieuw Indische Buurt in Groningen.

Tijdens de werkzaamheden maakt men, via onze collega's van Verno Groningen, onder andere gebruik van zeecontainers (2,5 x 2,5 x 6), inclusief stelling.

 

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.