Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2019-02-20 10:48:00

Snoeitijd

20 februari 2019

Nabij de kerk in Marrum was het de afgelopen dagen snoeitijd voor deze markante bomenrij.  Met behulp van één van onze Knik-Telescopen (hybride 17,0 meter, zelfrijdend, 4x4) werden de leibomen professioneel teruggesnoeid, zodat de opmerkelijke uitstraling behouden blijft.
 
Werkzaamheden op hoogte? Bij Verno huurt u hoogwerkers in verschillende soorten en maten voor uiteenlopende klussen. Aspecten zoals de maximale werkhoogte, aandrijving en of de hoogwerker binnen of buiten gebruikt gaat worden spelen een rol bij de keuze voor de juiste machine. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte hoogwerker.
Alle hoogwerkers worden voor elke klus gecontroleerd en onderhouden, zijn altijd gekeurd en voldoen aan de laatst gestelde wettelijke normen. 
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.