Meer verno.

Actueel.
2019-03-06 08:45:00

#woensdagwerken - 10

6 maart 2019

Het item waarin onze collega’s specifieke werken, slimme oplossingen of bijzondere locaties uitlichten en in het zonnetje zetten. Vandaag in de schijnwerpers: De inzet van één onze spinhoogwerkers in Kûbaard.

Snoeitijd (deel 2)
Het beste moment om bepaalde bomen te snoeien is het vroege voorjaar; eind februari, begin maart is de structuur van bladverliezende bomen goed te zien en kunnen diverse soorten bomen teruggesnoeid worden. Rond de éénbeukige kerk, uit de 13de of 15de eeuw, van Kûbaard werd de afgelopen tijd (via onze vestiging in Sneek) één van onze spinhoogwerkers ingezet tijdens de snoeiwerkzaamheden. De kronen van de bomen rond het rijksmonument en nabij de voormalige pastorie konden hierdoor goed bereikt en teruggesnoeid worden.

De zelfrijdende telescoophoogwerker is de ideale partner tijdens snoeiwerkzaamheden. Hij is voorzien van een werkhoogte van 19 meter, kan maximaal 200 kilo dragen en heeft een zijdelings bereik van 11,7 meter. Doordat de hoogwerker een spinachtig stempelmechanisme heeft, staat de hoogwerker altijd stabiel.

Gerelateerde pagina's:
Training veilig werken met hoogwerkers
Hoogwerkers - webshop Verno Materieelverhuur

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.