Meer verno.

Actueel.
2019-03-29 10:41:00

#fotovrijdag – 13

29 maart 2019

“Verno heeft hem nu ook! De SafetyLift Hinowa LL17.75IIIS Performance spinhoogwerker. #Safetyliftbv wenst Verno Materieelverhuur veel succes met deze mooie aanwinst!” (Gerard Post, Safetylift, via LinkedIn)

Gerard kwam de gloednieuwe spinhoogwerker hoogstpersoonlijk afleveren. Wij zijn blij met deze aanwinst: De compacte Lightlift 17.75 IIIS Performance is met zijn werkhoogte van 17 meter en een zijdelings werkbereik van 7,5 meter een welkome aanvulling in onze collectie hoogwerkers.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.