Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2019-05-15 10:29:00

#woensdagwerken - 20

15 mei 2019

Het item waarin onze collega’s specifieke werken, slimme oplossingen of bijzondere locaties uitlichten en in het zonnetje zetten. Vandaag in de spotlights: Rioolwerkzaamheden in Dokkum.

Aan de Eelaan in Dokkum werkt men momenteel aan de renovatie en vernieuwing van de riolering. Tijdens deze werkzaamheden maakt men gebruik van bronneringspompen waarmee het grondwaterpeil eenvoudig verlaagd kan worden. Een bronneringspomp verzekert de gebruiker van een droog werkoppervlakte en zijn dankzij de supergeluiddempende kasten zeer stil. Naast bronneringspompen zet men ook ander betrouwbaar materieel van Verno Materieelverhuur in, onder andere trilplaten, mobiele toiletten en rioolafsluiters.

Tijdens het reinigen, repareren of aanleggen van pijpleidingen, putten of afvoerbuizen heeft het correct afsluiten van het riool prioriteit. In ons assortiment vindt u onder andere ballon rioolafsluiters, ovale rioolafsluiters, deelbare- en niet deelbare schijven, in diverse diameters.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.