Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Dag van de Bouw

13 juni 2019

Zaterdag (15 juni) is het tijd voor de jaarlijkse Dag van de Bouw; bouwend Nederland opent in het hele land haar deuren voor het publiek!

De Dag van de Bouw vond in 2006 voor het eerst plaats op initiatief van Bouwend Nederland, de daarbij aangesloten bedrijven en Bouwend Nederland, VNconstructeurs, Aannemersfederatie Bouw & Infra Nederland, Techniek Nederland en Dag van de Architectuur. Tijdens deze dag krijgt het publiek de mogelijkheid om bouwprojecten en bouwlocaties te bezichtigen die anders niet toegankelijk zijn.

Op debouwmaakthet.nl ontdekt u alle deelnemende locaties.

Twee projecten die wij u graag onder de aandacht brengen zijn Bouwteam Dokhal (Makkum) en de werkzaamheden aan de N381 door Heijmans (Oosterwolde – Donkerbroek):

  1. In Makkum bouwt men aan een tweede dokhal voor hoofdopdrachtgever De Vries Scheepsbouw Makkum. De nieuwe hal wordt 122 meter lang, 37 meter breed en 28 meter hoog. Het droogdok wat hierin ligt is 21,5 meter breed en 8 meter diep. Hiernaast worden ook de werkplaatsen en kantoren uitgebreid. Tijdens het project wordt ongeveer tienduizend kubieke meter beton en twee miljoen kilo staal verwerkt.
    Meer info: debouwmaakthet.nl/bouwteamdokhal
  2. De provinciale weg N381 voert langs Drachten, langs Moskou, Drie Tolhekken en Klein Groningen om uiteindelijk uit te komen bij Emmen. Het eerste deel is de afgelopen jaren reeds ingericht als stroomweg, afgelopen jaar viel het meer zuidelijke deel een opknapbeurt ten deel en werd ook dit gedeelte dubbelbaans gemaakt. De werkzaamheden zullen de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid in de regio verbeteren.
    Meer info: debouwmaakthet.nl/heijmansn381

     
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.