Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2020-01-22 15:04:00

#woensdagwerken

22 januari 2020

Bijzondere locaties, slimme oplossingen & specifieke werkzaamheden in de schijnwerper: Onze collega’s zetten graag de meest uiteenlopende projecten in het zonnetje!

Knisperende schelpen, weids uitzicht over het [nu lege] Veenhoop Festival terrein en het geklots van voorbijvarende boten op de Wijde Ee: In het gebied rondom De Veenhoop heb je permanent het gevoel op vakantie te zijn in eigen land. 
Wiegersma Grond- en straatwerk levert aan deze feel momenteel een bijdrage; zij zijn onder andere bezig met het storten van nieuwe schelpen op de Eysingaleane. Schelpenpaden passen in een omgeving als die rond De Veenhoop en zijn relatief eenvoudig te bewerken. Daarnaast gaan schelpenpaden lang mee en draineren ze goed; de perfecte verharding mét een vleugje vakantiegevoel ; )

Team Verno Drachten
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.