Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Oranje boven

3 maart 2020

Op het voormalige Aeolus-terrein in Sexbierum bouwt men aan de realisatie van de nieuwe Coop supermarkt. Met een grote serie hoogwerkers kan onder andere het leidingwerk in hoog tempo worden geplaatst.

De nieuwe supermarkt wordt ongeveer 600m2 groot en heeft meer ruimte voor een uitgebreid assortiment en versafdelingen dan de huidige winkel in het centrum. Tijdens de nieuwbouw is er aandacht voor duurzaamheid; de winkel zal met restwarmte van de koelingen verwarmd worden en duurzame Ledverlichting wordt geplaatst

De aanbestedingsprocedure zorgde ervoor dat Agricolabouw uit Warns de nieuwbouw op zich nam. Om de winkelinrichting vlot te laten verlopen schakelde men de hoogwerkers van Verno Materieelverhuur in. Door gebruik te maken van deze zeer complete serie schaarhoogwerkers is de realisatie van de winkelinrichting zoals het plaatsen van leidingen, verlichting, het klimaatbeheersingssysteem en schilderwerkzaamheden een stuk eenvoudiger. Grappig detail aan deze klus is de opvallende huiskleur van Coop Sexbierum en Verno Materieelverhuur; Oranje boven!
Op 17 maart (18:00) opent de supermarkt de deuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze verhuurspecialisten via 0900 7 112 112.

 

Foto's: PDF-Grafie & Dirk Jan Volbeda

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.