Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2020-03-11 11:32:00

#woensdagwerken - Medisch Centrum Vechtdal

11 maart 2020

Bijzondere locaties, slimme oplossingen & specifieke werkzaamheden in de schijnwerper: Onze collega’s zetten graag de meest uiteenlopende projecten in het zonnetje!

Het Röpcke Zweers Ziekenhuis dateert uit 1969 en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd; daarom is de Saxenburgh Groep begonnen aan de bouw van Medisch Centrum Vechtdal. Speerpunten tijdens de nieuwbouw zijn een gezonde regio, comfortabele huisvesting voor patiënten, een stimulerende omgeving voor medewerkers en duurzaamheid in combinatie met efficiëntie. 

Duurzaamheid
In Medisch Centrum Vechtdal wordt de energievraag beperkt, wordt duurzame energie gebruikt en maakt men efficiënt gebruik van fossiele brandstoffen. Het gebouw is compact met hoge isolatiewaarden. Alle installaties in het gebouw zijn gericht op energiebesparing en hergebruik van energie.
 
Flexibel
Een comfortabele huisvesting voor patiënten en een stimulerende omgeving voor medewerkers wordt gecreëerd middels een groot aantal standaard ruimtes, gebouwd in harmonica-model. Harmonica-model ruimtes zijn meer flexibel in te zetten; ruimtes kunnen worden samengevoegd en voor diverse doeleinden worden gebruikt. 
 
Naast de nieuwbouw is er tijdens de werkzaamheden uiteraard ook oog voor de omgeving. Samen met gemeente Hardenberg en Saxenburgh Groep werkt Dusseldorp Infra Sloop & Milieutechniek in een bouwteam aan het ontwerp en de realisatie van de openbare ruimte rondom de nieuwbouw. De ziekenhuisomgeving is namelijk een complexe en drukbezochte omgeving, waar de bereikbaarheid van bestaande voorzieningen en veiligheid geborgd moet zijn. Het werken in een bouwteam biedt hierin voordelen, al tijdens het ontwerpproces.
 
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.