Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

#werkvandeweek - Rioleringswerkzaamheden Emmen

10 juni 2020

Bijzondere locaties, slimme oplossingen & specifieke werkzaamheden in de schijnwerper: Onze collega’s zetten graag de meest uiteenlopende projecten in het zonnetje!

In opdracht van gemeenten, provincies en waterschappen voert GMB Rioleringstechnieken B.V. verschillende werkzaamheden uit aan het hoofdriool. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het reinigen van het riool, het vastleggen van de staat van het riool met behulp van een inspectiecamera en het repareren of renoveren van het riool.

In opdracht van gemeente Emmen renoveert GMB Rioleringstechnieken B.V. het hoofdriool op diverse locaties in en rondom Emmen. Dit gaat middels de zogenoemde kousmethode; in het bestaande hoofdriool wordt een kunststofkous aangebracht, die uitgehard wordt met uv-licht waardoor er een nieuwe rioolleiding ontstaat. Door gebruik te maken van deze methode hoeven straten niet opengebroken te worden en blijft overlast tot een minimum beperkt.
Wil je weten hoe dit in z’n werk gaat, zo’n rioolrenovatie van binnenuit? Neem dan een kijkje op de website van GMB Rioleringstechnieken.
 

Foto's: Dennis Kamst, vestigingsleider Verno Emmen

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.