Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-01-08 10:57:00

Uitgelicht - Toiletservice

8 januari 2021

1200 reinigingen per week, waarvan meer dan 950 mobiele toiletten en renovatie toiletten, daarnaast reinigen wij ook schaftwagens, urinoirs, toiletwagens én -units > De Verno Toiletservice voorziet wekelijks vele werknemers van een schoon en fris toilet!

Door hoge eisen aan hygiëne en kwaliteit te stellen onderscheidt de afdeling Toiletverhuur zich al jaren op het gebied van tijdelijke sanitaire oplossingen. Dit niet alledaagse werk is dagelijkse kost voor de planners en chauffeurs op deze afdeling. Gezamenlijk zorgen zij namelijk voor de planning, levering, lediging, reiniging en retourname van circa 1200 items per week. Klanten beoordelen onze toiletservice met een 9,1; wij zijn dan ook best trots op Gerrit, Greetje, Jaap, Jan, Romke, Dennis, Marco, Yvette & Dirk Jan!

Meer weten over onze toiletverhuur?

info@verno.nl
0900 7 112 112
Of check deze link

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.