Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-02-04 10:54:00

Nieuw bij Verno | Minigraafmachine 100% elektrisch

4 februari 2021

Met trots presenteren wij de elektrische minikraan Q-LECTRA M19e! De vraag naar elektrisch materieel neemt toe, duurzaamheid is een pré en een vaak gestelde eis bij aanbestedingen. Wij verhuren daarom vanaf nu een daadkrachtige en energieke elektrische minigraafmachine.

De minikraan Q-LECTRA M19e doet in helemaal niets onder ten opzichte van zijn (diesel) broertje, de Kubota KX019-4. Dankzij de de elektromotor levert de minikraan Q-LECTRA M19e direct vol vermogen, maar is tegelijkertijd zeer gericht te doseren. Bij deze minikraan hebben de dieselmotor, de brandstoftank en andere bestaande onderdelen plaatsgemaakt voor een elektromotor en een Lithium-ferro accu. Lithium-ijzerfosfaat accu's (LiFePO4 of LFP) bieden veel voordelen ten opzichte van andere (lithium) accu's. Bij de minikraan Q-LECTRA M19e is gekozen voor 96 volt lithium-ferro accu's, waarbij het opladen zes uur duurt, bij 230 Volt laadstroom. 

Ontdek alle voordelen in ons productoverzicht of informeer ernaar op onze verhuurlocaties. 
Tip: volg onze website of social media kanalen; binnenkort ziet u daar onze nieuwste aanwinst in actie.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.