Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-03-30 08:14:00

#woensdagwerken | Avitec

30 maart 2021

Overal in Noord-Nederland vind je ze; sterke mannen en vrouwen die aanleggen, renoveren, verplaatsen, vernieuwen en verbouwen. Onze collega’s voelen ze aan de tand; wat houdt ze bezig? Vandaag stelt collega Dennis de vragen aan Marc Paulusma, uitvoerder bij Avitec Infra & Milieu.

Wat gebeurt hier?
“De gevaarlijkste kruising van Emmen wordt getransformeerd in een voorrangsplein, een variant op een rotonde. Avitec zorgt voor de planning en de uitvoering.”

Uitdagend project of appeltje-eitje?
“De uitdaging zat deze keer aan de voorzijde van het traject. De betreffende weg wordt veelvuldig gebruikt, functioneert als ontsluitingsweg en er maken meerdere busdiensten gebruik van. Het project in een kort tijdsbestek en met zo weinig mogelijk overlast realiseren was het doel. Dat lukt met goede logistiek; het plannen, de inzet van mensen en materieel.”

Avitec:
“Bij Avitec houden we graag dingen in eigen hand. Van ontwerp tot realisatie en van eigen personeel tot eigen materieel. Hierdoor kunnen we snel schakelen als situaties dat vragen. Of het nu gaat om riool-, grond-, straat- of cultuurwerk; we hebben voor alles een specialist in huis. Kenmerkend ook voor Avitec is het duurzame aspect. We kiezen voor emissieloos en hergebruiken materiaal veelvuldig.”

De belangrijkste vereiste bij materieelverhuur?
“Ons eigen machinepark is omvangrijk; van lasers en kranen tot shovels en knikmopsen. Doordat we op veel locaties tegelijkertijd aan het werk zijn, of als werkzaamheden specifiek materieel vragen is inhuur soms nodig. Wethouder René van der Weide gebruikte de vacuumunit* van Verno nog om de laatste stelconplaat van de tijdelijke rijbaan te plaatsen.”
*Nieuwsitem Drentsnieuws.nl (foto 3)

Waarom kies je voor Verno?
“Dan weet je dat het goed is. Kort, bondig, krachtig. Je weet dat wanneer je bij Verno Emmen materieel huurt, het altijd goed is.”

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.