Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Achter de schermen bij Romke Elzinga.

7 april 2021

Verno beschikt over 6 luxe reinigingswagens die wekelijks op vaste dagen je sanitair bezorgen, ledigen en reinigen. Desgewenst aangevuld met handwasunits voor extra hygiëne.

„Als schoonmaker-chauffer ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. De vrijheid die ik als chauffeur ervaar op het asfalt, maar ook de verschillende locaties en de vele mensen die ik ontmoet, maken mijn werk aangenaam. Het reinigen en ledigen van mobiele toiletten doen we volgens vaste routes, middels een professioneel uitgeruste installatie en met behulp van aftekenlijsten. 

Onze maatstaven met betrekking tot hygiëne en service zijn hoog. 
- Romke Elzinga

Onze maatstaven met betrekking tot hygiëne en service zijn hoog. Op de aftekenlijsten vul ik de datum en mijn initialen in, zo weet de klant dat ik langs ben geweest. Al maak ik op locatie ook graag een praatje met de klant. Bij Verno Toiletservice is men verzekerd van kwaliteit, als extraatje controleer ik de toiletcabines op meer dan de standaardpunten; een spinnenweb is snel verwijderd. In de zes jaar dat ik hier nu werkzaam ben, zijn er veel zaken vernieuwd en verbeterd. Een groot pluspunt zijn de gesloten wagens, waarmee wij zelfs bij lichte vorst nog kunnen rijden,” vertelt Romke Elzinga beheerst.

Elzinga, schoonmaker-chauffeur, zag in die zes jaar de toiletservice van Verno Materieelverhuur groeien: ,,Het aantal wagens is verviervoudigd, het servicegebied is uitgebreid en het aantal reinigingen is gestegen naar ruim 900 per week.”

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.