Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-06-04 06:00:00

Dumpers in de spotlights

4 juni 2021

Ons brede assortiment dumpers verdient weleens een spotlight. Want deze krachtige helpers zijn een graag geziene gast in onder meer de grond-, weg- en waterbouw en bij hoveniers. Hoofd Materieel Henk Reitsma heeft het antwoord op 3 prangende vragen:

 1. Voor welk type werkzaamheden zijn dumpers ideaal?
  “Op moeilijk begaanbare plaatsen is de dumper uitermate geschikt voor het vervoeren van o.a. zand en asfalt. Dankzij het smalle uiterlijk van de dumpers worden deze veel gebruikt op plaatsen die met ander materieel moeilijk bereikbaar zijn, zoals smalle (fiets)paden of begraafplaatsen. Zo wordt de minirupsdumper van 800 kg vaak gebruikt in stegen in woonwijken bij bestratingswerkzaamheden.“
   
 2. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de verschillende types?
  “Met uitzondering van de minirupsdumper en de dumper met hoogkiepfunctie, welke moeiteloos materialen in bijvoorbeeld containers kiept, zijn alle dumpers voorzien van een zwenkbare bak. De dumpers zijn in 4x4 én rupsbanden uitvoering verkrijgbaar en dus de oplossing voor zowel verharde als onverharde ondergronden.”
   
 3. Welke soorten dumpers kunnen gehuurd worden?
  “4 x 4WD uitvoeringen in 1000, 2000 en 3000 kg, de 1000 kg versie is tevens verkrijgbaar in hoogkiep uitvoering, daarnaast vind je ook mini-rupsdumpers 800 kg en rupsdumpers 1500 en 2000 kg in ons assortiment.”

 

 

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.