Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-07-06 07:00:00

Meet onze Wessel!

6 juli 2021

Wessel Westra is de transportplanner van Verno; met beide voeten in de klei en de logistieke touwtjes stevig in handen. Na vier jaar vestigingsleider in Drachten te zijn geweest, was Wessel toe aan een andere uitdaging. Hij werd planner, iets wat ie al vijf jaar met veel plezier doet; hij vertelt je er hier graag meer over.

“In de tijd dat de evenemententak aantrok, is deze functie ontstaan. Het transport en de logistiek was destijds niet efficiënt ingericht. Toen ik hiervoor gevraagd werd, hebben we besloten verschillende zaken te combineren zodat er een aantrekkelijke en uitdagende functie zou ontstaan.
Een onderdeel van mijn dagelijkse bezigheden is onder meer de planning van al het materieel. Redelijk uniek dat dit op één centrale plaats wordt geregeld. Maar het levert nogal wat voordeel op; collega’s maken geen overbodige ritten en de vestigingen weten zeker waar een machine staat en wanneer deze bij de klant kan zijn. Daarnaast verzorg ik de inhuur van specialistische machines of materieel wat niet voorradig is, regel ik de planning van de jongens op de vestigingen en de algemene vakantieplanning.”

Afspraak = Afspraak
“De kracht van de transportplanning binnen Verno is efficiëntie. De lijnen zijn kort, tussen de vestigingen en de planning zit niks. Zo hebben onze collega’s snel een antwoord voor hun klanten. Deze efficiëntie werkt door op alles, ook op de inzetbaarheid van onze machines. Voorheen werd defect materieel door de technische dienst op locatie gerepareerd, tegenwoordig ruilen we het om. De klant moet altijd door kunnen werken. De bezettingsgraad van ons materieel is ontzettend hoog. Dat komt mede door werkcyclus die we hanteren; een machine komt retour, wordt schoongemaakt en afgetankt en gaat vervolgen door de retourcontrole en staat binnen een uur klaar voor een nieuwe klus. In combinatie met onze betrokken collega’s en de beschikking over 25 bedrijfswagens komen wij onze afspraken na. Tijdstippen en zekerheid van levering zijn cruciaal, het komt zelden tot nooit voor dat we te laat zijn. Dankzij de efficiënte werkcyclus hebben we met dezelfde hoeveelheid materieel meer bereik. Snelheid is één van de zekerheden van Verno. Eigen transport en logistiek én het continue bewegen van ons wagenpark garanderen dit. Als planner voel ik me hierdoor niet opgejaagd maar juist uitgedaagd om het gewoon goed te regelen.”

Huren bij Verno betekent al jaren onder aan de streep een voordelige keuze. Tijdelijk doen wij daar een schepje bovenop: Alle bestellingen die wij met onze Iveco Daily's kunnen vervoeren brengen én halen wij nu geheel GRATIS*! Ook dát is Verno.

Want huren bij Verno betekent al jarenlang:

  • onder de streep een voordelige keuze. 
  • snelle levering volgens afspraak. 

Ontdek hier de voorwaarden.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.