Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

De dag van...

5 augustus 2021

“Het is al veel vaker gezegd door collega’s, maar het is echt waar; hier is geen dag hetzelfde. Natuurlijk heeft mijn dagelijkse planning een structuur en komen bepaalde zaken dagelijks voorbij. Toch is er altijd reuring, helemaal als planner van de toiletservice.”

“We hebben 30 routedagen, 6 chauffeurs, 7 vestigingen en leveren mobiele toiletten en schaftwagens van Apeldoorn en Deventer tot Dokkum en Eemshaven. Klanten bellen en mailen aanvragen of wijzigingen naar mij of naar de vestigingen. Linksom of rechtsom; deze bewegingen komen altijd bij mij terecht. Plaatsen, reinigen, ophalen: Alles wordt in een route gezet. Naast de reguliere toiletten verzorgen wij ook dagelijkse reinigingen van schaftwagens voor gemeentes, deze worden in dezelfde planning meegenomen. Gemeentes geven een dag voorafgaand aan de reiniging door wat de locaties zijn, dat wisselt namelijk nogal eens.”

Bekende gezichten
“Met het systeem kan ik alle wagens volgen en is het mogelijk om een eventuele spoedplaatsing in te plannen; ik weet namelijk precies wie waar is. Onze collega’s zijn altijd voorzien van extra toiletten, en anders is er op één van onze zeven vestigingen een exemplaar beschikbaar wat met spoed ingezet kan worden. Daarom kunnen we vaak gewoon snel leveren. Het merendeel van onze klanten weet dat we op route rijden, ze hebben de zekerheid dat bekende gezichten op vaste dagen langskomen. Ik durf te stellen dat we dit voor dik 95% waar maken.”

De dag van...

Hectiek
“Aan het einde van de dag krijg ik de terugkoppeling van de jongens, dit verwerk ik allemaal en dan staat alles voor de week erop weer klaar. De grootste uitdaging van mijn werkdag is om de planning van de volgende dag rond te krijgen. Het streven is om rond half vijf ’s middags de routes door te geven zodat de chauffeurs weten wat er de volgende dag op hun bordje komt. De hectiek maakt het werk leuk, dat maakt dat ik al acht jaar erg graag op deze stoel zit. Daarbij komt, dat de chauffeurs niet alleen met de klant meedenken, maar ook met mij. Ze zijn enthousiast, doen het werk prima, dat maakt het gewoon gemakkelijker en leuker.”

Yvette van der Woude
Planner toiletverhuur

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.