Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-09-01 11:14:00

Elektrische Nissan E-NV200 bestelwagens

1 september 2021

Voor ons machine- en wagenpark gebruiken wij TRAXX Zero, waarmee wij gemiddeld 1.260.000 kilo CO2 per jaar compenseren. Sinds het eerste gebruik in 2017, is deze klimaatneutrale diesel helemaal ingeburgerd binnen Verno Materieelverhuur.

En dat is niet de enige duurzame keuze; steeds vaker kiezen wij voor efficiënt en doeltreffend elektrisch materieel en transportmiddelen. Een goed voorbeeld zijn de elektrische Nissan E-NV200 bestelwagens. De Nissans rijden 100% elektrisch en met dank aan baanbrekende technologieën zijn de slimme en lichte bedrijfswagens volledig uitstootvrij.

“Klein materieel leveren en retourneren we met elektrische bestelwagens. De actieradius in Groningen leent zich heel goed voor elektrisch transport. Bovendien staan Stad en Ommelanden bekend om de duurzame insteek en de droom van een emissieloos Groningen, daar dragen wij graag een steentje aan bij. De bestelwagens doen niet onder voor de dieselvariant en zijn gewoon voorzien van een ruime laadruimte met schuifdeuren. De elektrische bestelwagens worden trouwens ook ingezet bij calamiteiten en storingen. Opladen gebeurt met behulp van de 60 300Wp zonnepanelen op het dak van Verno Groningen, de overige KWh’s worden ingezet bij het reguliere stroomverbruik en het energieneutraal opladen van elektrisch materieel.”

Wim van Blotenburg
Vestigingsleider Verno Groningen

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.