Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-10-06 08:53:00

Lichtmasten voor veilige verkeerssituatie

6 oktober 2021

In de zomer van 2021 vonden werkzaamheden plaats aan de weg tussen Dongjum en Tzummarum en de kom van Dongjum. Inmiddels is het werk op een aantal onderdelen klaar. Door de coronacrisis zijn er voor sommige materialen lange levertijden ontstaan, zo ook voor de nieuwe straatlantaarns. Om de periode tot de levering van de nieuwe verlichting zo veilig mogelijk te overbruggen wordt de situatie aan de weg tussen Dongjum en Tzummarum verlicht door lichtmasten van Verno Verhuur.
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.