Meer verno.

Verno vorm
Actueel.
2021-11-22 07:00:00

Verno's Specials

22 november 2021

Problemen zijn er om op te lossen, vinden wij bij Verno. Wanneer een wals ingezet blijkt te worden op een schuine zeedijk, rijst bij KWS Infra de vraag of de chauffeur dan eigenlijk wel een goede zit heeft..? Het asfalteerwerk op de Noorderpier bij Harlingen door KWS Infra vraagt om de inzet van een 2,7 tons trilwals. Om de chauffeur van de trilwals een comfortabele werkplaats te bieden is er besloten de zitting aan te passen.
In de werkplaats van onze technische dienst zetten onze collega’s de zitting in het juiste aantal graden. Op vlakke grond is het een grappig gezicht, maar op de zeedijk doet het gewoon wat het moet doen.

Ane Jan Glastra van Loon
Commercieel technisch adviseur

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.