Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.
2023-01-10 07:00:00

Dit vinden zij...

10 januari 2023

De vraag naar elektrisch materieel neemt toe. Maar hoe weet je nou of je goed doet aan een aankoop of niet? Doet de machine wat je ervan verwacht en kan je er net zo goed mee uit de voeten als traditioneel aangedreven materieel?

Om daar achter te komen vragen wij met regelmaat onze klanten het hemd van het lijf, deze keer spreken we met Feike Huitema van Bouw- en Restauratiebedrijf Van der Vegt.

Hoe, wat en waarom
“Wij hebben de elektrische minikraan in Joure ingezet. In de Hobbe van Baerdt Kerk moesten verschillende werkzaamheden worden verricht, onder andere het trekken van gleuven voor de vloerverwarming, voor het installatiewerk.”

Daarom elektrisch
“De keuze voor elektrisch materieel was hier duidelijk. Het betreft een binnen locatie, en dan stelt de ARBO dat er niet gewerkt mag worden met brandstof aangedreven machines vanwege de uitlaatgassen. Wij merkten dat deze machines slechts door weinig verhuurders nog worden aangeboden. Na een rondje bellen kwamen we bij Verno terecht en vertelde een medewerker dat Verno sinds kort elektrische minigravers in het assortiment heeft."

De wapenfeiten
“De elektrische minikraan voldeed helemaal aan de verwachtingen. De machine is stil en schoon en presteerde gelijk aan vergelijkbare dieselvarianten waar we normaalgesproken mee werken. Je moet natuurlijk wel rekening houden met het opladen, maar de gemiddelde werktijd op een accu beviel prima. Als we weer werkzaamheden op binnen locaties hebben of de opdrachtgever vraagt er specifiek om dan zullen we de machine zeker weer gaan huren.”

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.