Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Schakelunits in de schijnwerpers

24 maart 2023

De gloednieuwe schakelunits waar Louis Haas eerder hier over vertelde, zijn een uitkomst op bepaalde bouwlocaties. Hoofd materieel Henk Reitsma is verantwoordelijk voor de aanschaf en legt je graag uit waarom de keuze op deze units is gevallen en hoe je ze inzet.

Nieuw in het assortiment, waarom?
De keuze voor deze schakelunits komt voort uit een vraag uit de markt. Wij bewegen graag met de klant mee en leveren vaak maatwerk. De schakelunits passen daar goed bij; ze zijn breed en veelzijdig inzetbaar en voorzien in de behoefte aan een complete nutsvoorziening.

Schakelunits in de schijnwerpers

Wanneer zet je schakelunits in?
Schakelunits zet je in wanneer er grote ruimtes nodig zijn. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld personeelsonderkomens tijdens industriestops, kantines, bezoekerscentra of uitvoerdersketen. Dankzij de flexibiliteit van de units creëer je ruimtes van 6 x 6 meter, 6 x 3 meter en 6 x 9 meter. Is er een kantine van 6 x 6 meter nodig met daaraan een kantoorruimte van 6 x 3 meter gekoppeld dan is dat dus mogelijk. Het eindresultaat kan dus bestaan uit meerdere units die één geheel vormen naar jouw persoonlijke wens.

Schakelunits in de schijnwerpers

Alle units zijn dus te koppelen?
Door de modulaire opbouw zijn alle units inderdaad te koppelen. Bovendien kunnen alle wanden worden verplaatst. De units zijn ook verkrijgbaar met airco, met keuken of met een voorportaal. Alle schakelunits zijn voorzien van plafondverwarming, er hangen dus geen verwarmingstoestellen aan de wanden.


Een greep uit de mogelijkheden:
Schakelunit 6x3 meter
Deze schakelunit is een schakelbare flex unit met een deurkozijn. 
Schakelunit 6x3 meter inclusief keuken 
Deze schakelunit is een schakelbare flex unit met een deurkozijn en voorzien van keuken met aansluiting voor koffiezetapparaat. 
Schakelunit 6 x 3 meter inclusief airco
Deze schakelunit is een schakelbare flex unit met een deurkozijn, voorzien van airconditioning. 
Schakelunit 6x3 meter inclusief voorportaal
Deze schakelunit is een schakelbare flex unit met gangwand en 1 lege ruimte van 18 m². De units zijn in te zetten voor meerdere doeleinden, zoals schaftruimte, kantoorruimte of vergaderruimte. 

Schakelunits in de schijnwerpers
Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.